Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hajdúsámson-Sárrétudvari

2012.10.25

Ifi csapatunknak már nincs olyan, hogy könnyű meccs. Semmilyen értelemben. A tavalyi Sámson elleni meccsek rangadók voltak. Idén maximum csak edző meccsek lesznek. Ami persze nem a megmaradt maroknyi ifistának köszönhető. A cél más nem lehet ifi csapatunk előtt csak a tisztes szereplés. Ráadásul a sámsoni csapat, helyezésétől függetlenül, dobogó esélyes….
Ellenfelünk jelenleg a 8.-ik a tabellán.13 pontot szereztek eddig, amihez 21:16-os gólarány párosul. Ebből hazai pályán eddig 10 pontot kapartak össze. Rúgtak 15 gólt, és 6-ot kaptak.
Sámson legeredményesebb góllövői a 4-4 gólos Galla Tamás és Bucskó Zsolt.
Tavaly Udvariban 1: 1-es döntetlen született, míg legutóbb Sámsonban egy 7: 1-es vereségbe szaladt bele egy lényegesen ütőképesebb udvari csapat.
A szombaton 11: 30-kor kezdődő meccset Lázár Zsolt vezeti majd.

 

A bajnokság legnagyobb csatája következik. Legalább is tavaly biztosan így lett volna. De egy új bajnokság kezdődött. Persze így is igazi preztizs csata lesz a tavalyi bajnok és második helyezettjének idei csatája.
Hajdúsámson jelenleg a 12.-ik helyen tanyázik. 10 pontot szereztek, amihez 17:23-as gólarány párosul. Ebből hazai pályán mindössze 1 pontot szereztek eddig. Rúgtak 4 gólt és 10-et kaptak.
Ellenfelünk legeredményesebb góllövője a 6 gólos Halász Zoltán.
Tavaly Udvariban egy emlékezetes meccsen, 30 percet emberhátrányba játszva, sikerült az utolsó pillanatokban pontot mentenünk (3: 3). Ekkor már „énekelték” a sámsoniak, hogy a pályán van a Bajnok csapat. És hiába vertek el bennünket nagyon simán Sámsonban (2: 0), a bajnokcsapat mégis elhagyta a sámsoni sportlétesítményt.
A szombaton 13: 30-kor kezdődő meccsen kover-tamas.jpgKövér Tamás fújja majd a sípot. Segítői lazar-zsolt.jpgLázár Zsolt és erdelyi-peter.jpgErdélyi Péter lesznek majd.


 

HAJRÁ UDVARI!!!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.