Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Sárrétudvari-Nagyhegyes

2012.11.01

Ebben a bajnokságban talán most írom először és egyben utoljára, hogy ifi csapatunk az esélyese a hétvégi bajnoki meccsnek, és kötelező a három pont begyűjtése!
Nagyhegyes csapata ugyanis jelenleg a 16.-ik, azaz az utolsó helyen áll a tabellán. Pontot még nem gyűjtöttek a bajnokságban, a mi gólarányunktól is már csak az övék a rosszabb. Ugyanis 11 rúgott gól mellé 72 kapott társul. Ebből idegenben rúgtak 5-öt, és 39-et kaptak.
Tavaly oda-vissza megvertük Nagyhegyest. Idegenben 6:0-ra míg udvariban 5:1-re. Most azt hiszem mindenki, örülne már egy 1:0-nak is……
A szombaton 11:30-kor kezdődő ifi meccset Szűcs Attila fogja dirigálni.

 

Felnőtt csapatunk előtt is itt a lehetőség, hogy megmutassák Dorogi Gyulának, hogy a múlt héten nem csak a „bírók miatt” rúgtunk Sámsonnak 6 gólt!
Nagyhegyes felnőtt csapata is az utolsó, azaz 16.-ik helyen tanyázik. Azonban ennek a hegyesi alakulatnak van már 3 pontja, amihez 14: 33-as gólarány párosul. Ebből idegenben szereztek 2 pontot, rúgtak 6 gólt, és 8-at kaptak.
Ellenfelünk legeredményesebb góllövői a 4-4 gólos Nagy Krisztián és Nagy Csaba.
A szombaton 13: 30-kor kezdődő meccsen kiss-janos.jpgKiss János fújja majd a sípot. Segítői szucs-attila.jpgSzűcs Attila és katona-david-zoltan.jpgKatona Dávid Zoltán lesznek majd.

 

 

HAJRÁ UDVARI!!!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.