Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

!!!

(KepiNorbi, 2011.12.29 16:06)

Jó magyar mentalitás... Egy ember idejött teregetett a csapatról 1-2 szennyest, emberek egymásnak ugrottak, ő pedig azóta rajtatok RÖHÖG!!!! :D De nem baj, mert Én is! Lehet szarni-szapulni Nádházi Tibit, lehet szarni-szapulni Gulyás Gyulát. DE! Egyikőjük nélkül sem állna most ott a csapat, ahol. Sőt! Nem állnánk első helyen, akkor sem, ha nincs Toncsi vagy nincsenek a Szabó testvérek, vagy Nagy Tibi, Vagy az Erősök, vagy Katona Pisti. EZ EGY CSAPAT! MINDENT CSAPATKÉNT ÉRNEK EL A PÁLYÁN! ÉS AZ A SZÉP, HOGY LEHET VANNAK AZ ÖLTÖZŐBEN PROBLÉMÁK, DE 90 PERCRE A KÚTBA DOBJÁK ÉS KÜZDENEK EGYMÁSÉRT, MAGUKÉRT, ÉRTÜNK ÉS NEM UTOLSÓ SORBAN UDVARIÉRT!
Azt hiszem ezzel nálam a pont és PSSSSSSSSSSSZT!!!!
Relaxáljatok:
http://www.youtube.com/watch?v=SMOh0cwQsqE

Re: !!!

(eszlasz, 2011.12.29 21:04)

A nevem kezdőbetűire bármelyik olvasó rájön, úgy gondolom bemutatkoznom nem szükséges.
Érdeklődéssel figyelem a hallottakat, látottakat és olvasottakat. Sárrétudvariban egy kívülálló számára egy kisebb fajta csoda történik jelenleg. Ennek a falunak egy olyan jó focicsapata van, amely a település objektív adottságait vizsgálva ( népességszám,gazdasági helyzet, földrajzi elhelyezkedés, vonzáskörzet, stb.) egyáltalán nem törvényszerű. Úgy hiszem, hogy a településen kívüli történések, a helyi lakosság fociszeretete, a focit irányító személyek egyéni és kollektív döntése és maga a csapat ennek a sikernek a záloga.
Jelenleg úgy tűnik, hogy a feltételek olyan eredőt biztosítanak, ami a csapatot előre viszi. Ha a feltételek nem változnak alapvetően, akkor emberi számítások szerint megőrzi a csapat vezető pozícióját és bajnokcsapat lesz. Ha a külső,vagy belső tényezők változnak, akkor nyilván két lehetőség van. A pozitív forgatókönyv az, hogy a csapat toronymagasan legyőz mindenkit, ami a kevésbé valószínű változat. A negatív forgatókönyv az, hogy a csapat hibázik és kerül egy olyan ellen fél aki leszorítja az első helyről. Jelen esetben erre szerintem csak egy csapat képes, de ezt a változatot sem tartom valószínűnek.
A fentiekből az következik, hogy a jelenlegi állapotot minél kevesebb változtatással kell átvészelni, mert az egyébként elég törékeny egyensúlyt csak úgy lehet fenntartani.
Én egyszer Szerepen már megéltem egy csodát és tisztában vagyok azzal is, hogy mi volt a csoda okának születése és bukása. Egy biztos: minél kevesebb ember legyen a csapat körül, aki nem érzi azt, hogy igenis részese a közös sikernek. Ha sok ilyen ember kerül, ezek szétszedik a legjobb focit is.
Egyébként Jó ez az Oldal Norbi! Elég reálisan leképezi a fociban lévő és az azt körülvevő emberek véleményét.
Bocsánat, ha hosszú voltam és unalmas!
Boldog új évet kívánok Mindenkinek!

ki

(sport barát, 2011.12.28 20:17)

Következőkre szeretném felhívni figyelmeteket!
A egymással vivott harc közben a lényeget felejtitek el és erről nem beszéltek.A szeptember október november hónapokban hány játékos volt lenn edzésen? hány játékosnak tartott Gyula edzés munkát? mi az oka annak hogy 4-5 játékos jelenik meg edzésen,?Akik fizetést kapnak a munkájukért :edző sport elnök
mit tettek azért hogy 15 játékos legyen az edzésen lenn. Sejtem mit válaszoltok erre: nem kell aggódni mivel elsők vagyunk. csak azt felejtitek el hogy minden állapot mulandó.Kérdésem még hol van a vezetőség felelősége?Szerintem arról kellene vitatkozni hogy ezt a megyei bajnokságot hány ponttal nyerje meg Sárrétudvari.És mit javasolsz hogyan tudnak kijárni az edzésre játékosok ha nem kapnak utiköltség térítést?Miért kell valakire ráerőtetni a köz akaratot ha a játékos nem érzi a szívében és a lelkébe hogy ezt a bajnokságot lazán meglehet nyerni akkor kinek kellene a pályán játszani: elnök,edző,szurkoló......Bár mennyire gyenge ez a megyei bajnokság meg felelő edzés munka és szorgalom nélkül nem lesz meg az aranyérem. Mondd el a véleményed te is.

Re: ki

(Kepi13, 2011.12.28 22:37)

Teljesen igazad van!!!
Egy dologban nincs, mégpedig abban, hogy utiköltség fizetve van mindenkinek!!!! Ezzel tehát a vezetöség felelösége letudva...
Hogy miért nem járnak mégse edzésre a játékosok???
Erre csak személyesen válaszolnék mert nem akarom gerjeszteni a feszültséget.....
Reméljük észreveszi mindenki, hogy élete egyik legnagyobb élménye elött áll, és nem rontjuk el a bajnokság második felét!!!!
Semmit sem szeretnék jobban minthogy a 30. forduló után is Sárrétudvari nevével kezdödjön a tabella!!! Ugyanakkor látni kell a problémákat mert azok megoldásával és nem a szönyegalá söprésével tarthatjuk csak meg a poziciónkat!!!
Ha valaki Bököny és a Ladány elleni edzömeccs után azt mondja, hogy a csapat veretlenül 8 pont elönnyel vezeti a bajnokságot féltávnál.....
Azt valószinü kinevetem és orvoshoz küldöm! Hála a csapatnak mégis itt állunk és lehet engem orvoshoz küldeni!!!
Az elsö 3 meccs( Polgár otthon, Keresztes idegenben, Adony otthon) mindenre választ fog adni!!! Papíron hozható meccsek, és ha hozzuk akkor az olyan lendületet fog adni, hogy...........
Ha viszont ne adja isten rosszul kezdünk akkor az a csapaton belüli feszültséget a felszinre fogja hozni azonnal!!!
Reméljük ez nem így lesz, és veretlenül 18 pont elönnyel nyerjük a bajnokságot!
Aki ismer az tudja, hogy tiszta szívemböl ezért fogok szurkolni tavasszal akár itthon akár idegenben!!!
HAJRÁ UDVARI!!!!

Re: Re: ki

(Futballszerető, 2011.12.29 15:35)

Kepi13! Ezzel a hozzászólással szimpatikusabb lettél! :) Higgyétek el, hogy Sárrétudvari lesz a bajnok! 1-2 ember erősítés, hogy a pad se legyen olyan vékony és a 30. furduló után is a Sárrétudvarival fog kezdődni a tabella.....

??????

(szurkoló, 2011.12.28 21:43)

ahogy én tudom azok a játékosok akik nem udvariak ,kapnak pénzt a kijárásért!tehát ez nem igaz ,hogy nem...
ami a játékosokat illeti vajon miért nem edzenek?a válasz az ,hogy vagy dolgoznak vagy tanulnak! nézzük sorba: Kiss B -Szomi tanya hol jön hol nem állítása szerint dolgozik,Katona ,Dávid ,Kovács,Füleki dolgoznak messze ,bár Katona I és Füleki sűrűn járt edzésre azért,Nagy T ,Földesi,Szabó L egyetemre járnak hétköznap nincsenek,Erős Laci ,Toncsi eljárt dolgozni Pest alá,Rajmund is egy darabig bár ő aztán ugy tudom járt edzésre amikor haza került. Erős Lali külön járt edzésre Gulyáshoz fél 5 -re mivel minden este dolgozik.Fegyverneki M ha szolgálatba volt nem tudott jönni inkább meccsre kéredzkedett el úgy tudom.Bendét nem tudom de neki is van munkahelye. Bár attól még lehetne járni edzésre szerintem is legalább egyszer minimum! amugy igaz ,hogy edzés nélkül voltunk ennyire jók! ez a szomorú vagy nem????mit lehet tenni ilyenkor ??

húúúúúúúúú

(Biglui, 2011.12.27 13:25)

Hú gyerekek én ezt már nem értem!!!!!!!! Mi a f......... folyik már itt!!

Re: húúúúúúúúú

(Kepi13, 2011.12.27 19:46)

Sürübben kellene idejárni Lajoskám és akkor tudnád!!! :) :) :)

vélemény

(Futballszerető, 2011.12.27 00:33)

(KepiNorbi, 2011.12.26 15:45)

A legnagyobb baj, ott kezdődik, hogy a csapatunk első és Ti jó magyar szokáshoz hűen egymás torkának estek. BRAVÓ!!!! Én azt hiszem nincs is több kérdésem!

IGAZAD VAN KepiNorbi! Nem is értem , hogy lehettek testvérek Kepi13-mal.... ég és föld vagytok :) Bár a mondás úgy tartja, hogy "a barátaidat megválaszthatod, de a családodat nem" :)

Kepi13! Úgy látom neked életed feszültséget generálni. De gondolom, csak a véleményed mellett állsz ki. Rosszindulatú,unszimpatikus emberke vagy, bár nem ismerlek igazából, és nincs is jogom ítélkezni, de első benyomásra ez van. Aki ide ír, a nevét akkor vállalja, amikor akarja, nincs törvénybe hozva. És kettőnk között is van 1 óriási különbség! Én békeszerető , te meg egy agresszív ember vagy.... Jaa ! és erre az írásra nem kell időt pazarolnod a válaszoddal.

Gulyás sem egy egyszerű ember, viszont, amit eddig edzőként elért a csapatnál, az némi tiszteletet érdemel, szerintem.

Nem tudom pontosan mi folyik a csapatnál elnökségi szinten, de én személy szerint, Kiss László Úrra szavaznék!!! Bár gondolom annak is oka van , miért nem ő az. :)

Re: vélemény

(KepiNorbi, 2011.12.27 03:34)

Ha választhatnék akkor is Őt választanám Testvéremnek, csak szólok! De abban igazad van, hogy ég és föld vagyunk, szerintem ezt mind a ketten aláírjuk! :D
Zotya, a sok pont nevű hozzászóló szerintem összekevert kettőnket! :D
Nekem a legjobb Barátom Földesi Norbi. Viszont nem Én fejeltem meg. De, ha megkérdeznéd Norbit, akkor saját bevallása szerint is megérdemelte. De, ha "Kedves sok pont ilyen okos vagy, akkor azt is tudnod kellene, hogy az Elnöknek nem feladata akkor a pályán lenni, mikor ott senki nincs. De, ha már Munkaidő: munkaidőn kívül is rohangált Tibi, nem is keveset!

Re: Re: vélemény

(Kepi13, 2011.12.27 19:42)

Kérek egy papírzsepit..... :) :) :)

Re: Re: Re: vélemény

(Kepi13, 2011.12.27 19:44)

Norbi!!!
Csak öszintén!!!! Tényleg Én generáltam a feszültséget???

................!

(Kepi13, 2011.12.26 20:14)

Mást mocskolódni???? (szépen fejezted ki magad!) Te mit csináltál végig mind a két írásodba??? Kettönk között azonban van egy Óriási különbség!!!! Én a nevemmel teszem!!!! Ez az elsö és utolsó írás amit neked szánok! Olyan gerinctelen férgekre akik nem vállalják a saját véleményüket nem pocsékolom az idömet!!!!
Gondolom a fejeléssel is rám gomdoltál!!! Nos FN nem rossz gyerek, de nekem közel se a legjobb barátom!!!
Tudod az exelnök úr örül a csapat sikereinek!!!!
Csak az egész megyéböl Öt hívosgatják, hogy mit csinált a barátod!!! Mert biztos, hogy a barátod amiért így nyalod a seggét!!!! Én pedig a szemében sem nyaliztam hanem ezt ugyanígy megmondtam neki is!!!
Nos legyél jó, vállald a neved, és legföképp ne beszélj hülyeségeket és akkor majd reagálok az írásodra máskor is!!!
Üdv!

--

(KepiNorbi, 2011.12.26 15:45)

A legnagyobb baj, ott kezdődik, hogy a csapatunk elsők és Ti jó magyar szokáshoz hűen egymás torkának estek. BRAVÓ!!!! Én azt hiszem nincs is több kérdésem!

........

(........., 2011.12.26 12:46)

a szurkolók azok egyenes emberek ugye??? az elnök úr meg ha több időt töltene a pályán munkaidőben és nem szórakozna a fagyizóban talán jobb lenne ,vagy mondjuk örüljön a csapat sikerének és ne áskálodjon ,meg furkálodjon más ellen..örüljön ,hogy ilyen csapat elnöke lehet ne játssza itt az eszét! ő se jobb mintmás!

.........

(......., 2011.12.26 11:09)

mást mocskolódni olyan könnyű és a szemében pedig nyalizni.Valaki a legjobb barátját fejeli meg hogy bajba kerül erről ennyit.Más szemében a szálkát is meglátja, a magáéban a gerendát sem van ilyen.2006-ban hol is állt a csapat?és most hol?...el lehet rajta gondolkozni kedves állandó miért nem jöttél ide?szabad volt a pálya. A polgármester sem hülye.

:D :D

(Az állandó, 2011.12.24 09:09)

Én szívesen látnám Horváth Richárdot a csapatban... Ő nagyobb hasznára lenne a csapatnak, mint Bende Lali. Én azt kérdezném meg, hogy abból mi igaz amit Kiss Laci és Varga Norbi Facebook-on Horváth Iminek írosgat, hogy Ő a miénk? Most az Udvari csapatra értik, vagy magukra? :)
Álmodozni szép és jó. NB3? Ne nevettess.! Először a Nádházi Tibi utódját találják meg... Bár még egy ilyen hülyét nehéz lesz találni, aki ennyit rohangál a csapat után/miatt... De az elnökségnek ez kellett. Csak én azt nem tudom, hogy a szurkolokat, miért nem kérdezték meg!?
Másodszor, pedig NB3-hoz meg kellene szüntetni a szarkáskodást!

Re: :D :D

(KepiNorbi, 2011.12.24 11:50)

IMIKE A MIÉNK! Döntsd el, hogy mire értjük Lacival! :D

Re: :D :D

(Kepi13, 2011.12.24 22:08)

Igaz, hogy Kiss Laci és Varga Norbi írosgatnak Facebookon Minusznak!!!! Viszont sajnos magukra értik mert szerelmesek belé.... Ha minden igaz most is együtt gruppeneznek hármasba!!!! :)
Írásod második felével teljesen egyetértek!!!!
Még egy olyan "bohócot" nehéz lesz találni mint Bugi!
A bohócot tessék jó értelembe venni!!!
A szurkolókat minek kérdezték volna meg??? A nagyobb baj szerintem ott van, hogy a falu elsö embere nem egy Udvari ember melett állt ki hanem.....
Nos a jelzöket nem írom le mert minden lennék csak jókisfiú nem!!!!

Re: Re: :D :D

(Mr.President, 2011.12.24 22:21)

Igaz nem tehetek róla imádom Minuszt!!
Ez van!
IMIKE A MIÉNK!!!!!
Ami a bohócot illeti Kepikém azt mindig lehet találni ,csak nem mindegy ,hogy milyet??!!!
Amúgy meg a gruppenért k..d be!!!


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51

Következő »