Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

---

(KepiNorbi, 2010.11.11 15:51)

Tibit Lacihoz... Bocsánat!:D

----

(KepiNorbi, 2010.11.11 15:49)

Látod Valaki, pont ennyi eszed van! Te olvass vissza!Kiss Lacinak, írtad Bugiról: "Mit csinál ő valójában jó pénzért ?????szidja szapulja a játékosokat uszítja a szurkolókat s pályázik az elnöki székre !Kérdésem hány játékossal beszélget érdeklődik valamiről is tőlük udvarisra gondolok ? Ő kivel ül le iszogatni kártyázni ??Ő a maga helyére pályázik s akkor , ha ez összejön neki, maga megy Gulyás megy kérdésem hány játékos marad ingyen fog dolgozni na ne nevettesetek!"... Ergo ez alatt Lacit Tibihez hasonlítottad... Na mindegy...
Még valami: Az nem hullámos vonal, hanem pontozott vonal. Lehet már szemüveg kellene, ebben a korban. A bunkó pedig akkor is bunkó, ha nő....
Kiss Laci! Kezd igazad lenni.... Csak az a baj, hogy akkor az összes kommentelést meg kell szüntetni, mert akkor a híreknél meggy ez tovább!
Ja, és kedves valaki! Te tőlem mikor fogsz elnézést kérni??? Tudtommal miattam fegyelmi tárgyalás nem volt!!!!

.............

(Zagyva Pisti, 2010.11.11 15:01)

Elég baj az,hogy ilyen lakosai vannak udvarinak mint te valaki.Te mindent nagyon tudsz,te mindenhez nagyon értesz,mindamellett nagyon okos vagy.Jobblenne megmaradnál a fakanál mellett és nem nyomozgatnál itt.Mi közöd van hozzá hogy ki-kivel kártyázik?És hogy ki-kitől kér elnézést.Leirtad a véleményed elolvastuk kész.Jóformán már csak te szerepelsz ezen az oldalon.Én kiállok magamért és a barátaimért ha tetszik ha nem,és névvel teszem.Különben gondolom ki vagy,és egy utcába lakunk.Remélem nem keresel helyesirási hibát levelembe.

van

(valaki, 2010.11.11 14:50)

Végezetül annyit KI MERTE VOLNA MEGTENNI AZT AMIT ÉN ? AZ IGAZSÁG VALAKINEK MINDIG FÁJ !!!!!!!!!!!!!

van

(valaki, 2010.11.11 13:57)

Ki vagyok ???????Ki !!!!!MAGUK SZERINT ?????SZÁMÍT ?NEM ! SÁRRÉTUDVARIBA LAKOM S EZÉRT,NÉV NÉLKÜL SZEREPLEK !!!!!!!!REMÉLEM ENNYI ELÉG VOLT !!!!!!!!!!!!

.....

(Mr.President, 2010.11.11 12:27)

Emberek!
A jó isten áldjon már meg benneteket mi szükség erre????????
Teljesen egyetértek az előttem szólóval ,az ég világon semmi szükség nincs erre, amit itt írogatnak ,meg műveltek!
Én nem kértem senkitől ,hogy védjen meg ,álljon ki mellettem ,mivel már leírtam :annak ,hogy én lemondtam ,nincs köze ehhez a cirkuszhoz!
Valaki elindított itt egy lavinát ,és már rajtunk röhög a fél megye ,aki olvassa az oldalt!Mi szükség erre????Lehetne itt sok mindenről írni ,de nem tartozik az mindenkire majd megoldjuk csapaton belül ,ha baj van!
Milyen süllyedő hajóról beszélsz Zotya??Nem süllyed itt semmi ,mondtam már ezerszer ,hogy bolhából csinálnak néhányan elefántot!
Nem értem ,egyszerűen nem értem mi szükség erre!
Kinek jó ez???
Tavaszra megpróbálunk erősíteni ,szerintetek az a játékos ,idefog jönni aki olvassa ezt az oldalt????
Nem hiszem!
Nem értem továbbra sem ,hogy mi a baj??Mi miatt jött ez most ki??
Én ha sértődötten reagálok valamire(ugye kedves néző) az azért van ,mert alaptalanul vádolják a játékosaimat ,úgy ,hogy nem tudják mi az igazság valójában!Ha ez bűn ,vagy baj akkor vállalom!
Engem lehet szidni ,én félre állok és kész ettől még nem omlik össze a világ ,sőt kívánom ,hogy jobb legyen!megvédeni meg megvédem é magam azt láthatjátok!
Csak azt nem itt kellene a neten ,hanem szóban személyesen jobban tetszene ,ugye kedves névtelenek!??
Még egy apróság:Millioszor mondtam már Norbinak ,hogy szüntessük meg ezt a rovatot (nem a lapot),mert ennek ami itt megy nincs értelme!
Remélem most nem írtam bohócságokat,de ha igen vállalom!

....

(Tschabalala, 2010.11.11 11:43)

Tavaly ezüst vasárnappal végződött Udvarinak a bajnokság!Amihez csak gratulálni lehet!Én úgy gondolom, hogy abban az ezüstben a játékosokon kívül része volt edzőnek, elnöknek, technikai vezetőnek szponzoroknak, szurkolóknak is! Akkor mindenki a csapat melle állt! Ebben a szezonban több olyan dolog történt, ami a csapatott hátráltatja: komoly sérülések, pálya állapota, nem mindenki tud folyton edzésre járni.A csapat mégis olyan helyen áll a tabellán a mi egy kis falura nézve egyáltalán nem szégyen sőt!Akkor miért kell egymás"torkának" ugrani????Nem első a csapat és egyből mindenki hibás??? Egy szurkolónak minden helyzetben a csapatmellet kellene állnia!

van

(valaki, 2010.11.11 11:32)

Édes Kepi !!!!!!!!ÉRTHETŐEN LEÍROM A CSAPATÉRT HARCOLOK , S A MELLETT ÁLLOK KI, AKIT BÁNTANAK !!!!!!NEM EGY EMBERÉRT!!!!!!!!!!EZT ENNÉL ÉRTHETŐBBEN LEÍRNI MÁR NEM TUDOM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

van

(valaki, 2010.11.11 11:11)

Mi az ami nem igaz ??????????? a férgek amúgy is gerinctelenek édesem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

.........

(Kepi, 2010.11.11 10:56)

Figyelj Drága!
Ha tudnál olvasni az elnök mellett én is kiálltam! Baj van a szövegértéssel? Ha 5 néző lesz kint a meccsen én akkor is kint leszek, tehát a csapat mellett is kiállok!!! Az nem baj, hogy védel valakit, az viszont igen, hogy névtelenül mást besározol!!!! Utolsó gerinctelen férgek szoktak ilyet csinálni!!!

van

(valaki, 2010.11.11 09:19)

Kedves fiúk még valami miattam még nem volt fegyelmi tárgyalás mert ti miattatok volt már ugye ,ha jól emlékszem !TI KÉRTETEK ELNÉZÉST ??????????NEM AZ ELNÖK TETTE MEG HELYETTETEK !

van

(valaki, 2010.11.11 08:57)

ja még annyit Kepi Norbi te mit olvastál én nem írtam olyat hogy Kiss Laci kártyázik vagy iszogat valakivel tudsz te olvasni ??????????????????????Értelmezd már újra amit írtam !

van

(valaki, 2010.11.11 08:49)

Szép fiúk !!!!!Mi a bajotok az hogy kiállok az elnök, s a csapat mellett névtelenül egyedüli nőként !!!!???????????Nem ijedek meg tőletek s gondoljatok amit akartok akkor is kiállok a csapat s az elnök mellett! Kepi ha írsz valamit a szó alatt lévő hullámos kis vonal azt jelenti , hogy helyesírási hiba van benne !!!!!!!! Végezetül még annyit miattam ne legyen álmatlan éjszakátok,mert én nyugodtan tudok tőletek aludni !!!!!S A SZLOGENEM MARAD HAJRÁ SÁRRÉTUDVARI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

van

(valaki, 2010.11.11 08:13)

BUNKÓ EZZEL A JELZŐVEL EGY NŐT KÖSZÖNÖM !!!!!!!!!!!!!!!

van

(valaki, 2010.11.11 08:11)

Tudtam,hogy számíthatok rátok ,de LEVELEM ELSŐ SORÁBAN LEÍRTAM NEM ÉRDEKEL ..... !

.........

(Kepi, 2010.11.11 07:52)

Azért ez igy nem teljesen fair! Te itt név nélkül összezagyválsz mindent... Azt már eddigi írásaidból ki lehet szürni, hogy Te hova húzol, de ennek akkor sincs értelme!!! Én speciel nem arra gondoltam akire Te! Szoktam zsugázni a technikai vezetövel de töle még nem is hallottam erröl a dologröl!!! Nem mondta azt se, hogy Kiss Laci helyére pályázna!!! Ellenbe olyanról tudnék beszélni, hogy a mestert a játékosa csapta a falhoz, meg ki nincs már a csapat körül ömiatta!!!
Remélem most már világos,hogy Én kire gondoltam...
Te pedig kedves majd azután kezdjél el nyomozni, hogy ki-kicsoda ha felválalod a nevedet! Ez igy lenne korekt! Szerintem.
Kiss Laci! Te pedig addig csináld mig nem szerepelünk úgy mint tavaly!!! A kapitánynak ilyenkor nem szabad elhagyni a süllyedö halyot!
Olyat a gyengék csinálnak....

---

(KepiNorbi, 2010.11.11 07:28)

Kedves Valaki!

Te is pont ugyan olyan bunkó lettél, mint a véleményező néző!!!! Te is név nélkül leírtad a véleményed Tibiről.. Erről ennyit! Szóval jobb a szépen te is csendben maradsz! Pont Te is ugyan úgy szítod a tüzet. Vagy ahogy írtad Tibire Te, úgy rád is lehetne írni, hogy kevered a szart. Például azt se láttad szerintem, hogy Kiss Laci valakivel leült iszogatni vagy kártyázni. Vagy igen? Mert akkor Laci is nagyon megváltozott! Nem akarok én védeni senkit. Nagy fiúk, megoldják. Mindenkinek el kell gondolkoznia egy kicsit! Elnőktől, Technikai vezetőn és edzőn keresztül a játékosig. Beleértve mindenkit aki csak egy percet is eltölt a pálya körül!
Kovács, Katona és a többiek lejáratnák magukat? (lusta vagyok visszakeresni) Az egy birka aki ezt írta. Egyszerűen nem megy a csapatnak. A CSAPATNAK! Nem csak Pistinek és Tamásnak! Pistinek azért nem megy, mert elment Bálint és Zsolti? Bumm neki, előtte sem voltak itt. Ilyen hülyeséget...
Bírka egy népség találta meg ezt az oldalt az biztos... TISZTELET A KIVÉTELNEK!!!
Szidjatok, név nélkül, HAJRÁ!!!!

....

(szurkoló, 2010.11.10 16:20)

Mr President volt van és lesz!!!!!!!!!!

van

(valaki, 2010.11.10 14:39)

ui:EGY EMBER MEGTETT MINDENT MINDENKIÉRT MOST ARRA KÉREK MINDENKIT TEGYÜNK MEG MINDENT MI IS EZÉRT AZ EGY EMBERÉRT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

van

(valaki, 2010.11.10 14:08)

Kedves Mr President ! ÉN SEM AKARTAM MÁR ÍRNI ERRŐL,DE AKKOR MOST ÉN LEÍROM MI AZ ÉN VÉLEMÉNYEM !!Ezek a dolgok a valóságot fedik ezt biztosra veheti !Sok kérdés felmerül de nem kérek rá választ, s senkinek a véleménye nem fog érdekelni !!!!!!!!MAGA AZ ELNÖK S VAN MAGA MELLETT EGY TECHNIKAIVEZETŐ !Maga szabadidejét nem kímélve INGYEN egy csapatnak az elnöke !Van a technikai vezető ugye s ,hogy ő mit tesz a csapatért leírom !FIZETÉST kap a munkájáért ami kissé érdekes ugyebár !Szidja a csapatot , s lázítja a szurkolókat , ezt aláírja az ,hogy széthúzásról beszél miközben ő az aki kavarja a s...t !Mennyi mindent megtett ő a csapatért ugyebár munkaidejét teljes mértékben a pályán tölti ugye ?????? vagy a csapat ügyeit intézi ??????Akkor az idős udvari betegeket miért munkaidőben szép kis summáért fuvarozgatja ??????VAGY A SZOMSZÉDJÁBAN MUNKAIDŐBEN CSINCSILLÁKAT DAJKÁLGAT JÓ PÉNZÉRT ?????? kérdésem egy vezető idegenbeli meccsre miért nem megy el a csapattal !?????S a Bárándi meccsen úgy nyilatkozik a csapatról ,hogy edzetlenek gyengék a játékosok simán megnyeri Báránd a meccset!Mit csinál ő valójában jó pénzért ?????szidja szapulja a játékosokat uszítja a szurkolókat s pályázik az elnöki székre !Kérdésem hány játékossal beszélget érdeklődik valamiről is tőlük udvarisra gondolok ? Ő kivel ül le iszogatni kártyázni ??Ő a maga helyére pályázik s akkor , ha ez összejön neki, maga megy Gulyás megy kérdésem hány játékos marad ingyen fog dolgozni na ne nevettesetek !Egy vezetőségi tag pénzt tesz be nem fizetést kap !Ilyen a mesébe sincs !MR PRESIDENT BIZTOSITHATOM AFELÖL HOGY EZ ÍGY IGAZ MINDEN SZÓ SZERINT !Amit maga nem mondott el senkinek ,hát én elmondtam most mindenkinek !Maga átadja a helyét neki akkor magával együtt a csapat 80 százaléka távozik ezt elhiheti nekem s akkor elmondhatjuk hol volt hol nem volt udvarinak egy csapata !!!!!!!!!KEPI TE KIRE GONDOLTÁL 2 LEHETSÉGES JELÖLT VAN UGYE?? VÁLLALD FEL ÉS IRD KI KIRE GONDOLTÁL MERT ÉN MÁR LÁTTALAK KÁRTYÁZNI VALAKIVEL !!!!??????????????????!!!!!!!Elnézést de ezt nem tudtam magamban tartani !!!!!!!!!!!!


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49

Következő »