Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Szóval..

(Mr.President, 2010.11.09 14:19)

Nem volt szándékomban többet írni erről a témáról ,csak azért teszem hogy néhány félreértést eloszlassak!
Én nem emiatt az ember miatt mondtam le már régebben aki itt szapul ,hanem ez már régen érlelődik bennem!Mi N.Tibivel minden évben felhozzuk ezt a témát ,mert sok mindenből elegünk lett és van!Én az idén éreztem végleg úgy ,hogy most már tényleg elég volt ,belefáradtam ,kiégtem.Sok mindennek köze volt ehhez ,de ez nem tartozik a szurkolókra!Ennyi ,ez az én magán véleményem a dologról én így érzem ,így gondolom!
Főleg nem mártírkodni akarok ,hisz ez a sportkör nem rólam szól ,ezért nem is kívánok többet ezzel foglalkozni!Az se érdekel ki fikáz itt engem ,sejtem a leírás alapján ,de nem értem ,hogy hogy jön Ő a képbe ,ha az akire gondolok!
Mindegy!Az a baj ,hogy nagyon sok mindent nem tudnak az emberek ,csak hallomásból mondják stb.
Zotya tudod én hülye vagyok ,de nem tudom milyen széthúzásról beszélsz!???Én ott vagyok a fiúk között ,nem látom ezt ,nem hallom ezt ,nem is értem mire gondolsz!!??
Azt tudják sokan ,hogy Gyula meg Tibi ö.vesztek ,nem szólnak!Ennek viszont semmi köze a csapathoz ,főleg nem a játékosokhoz!Ez az Ő magánügyük majd megoldják ha akarják!!Ne higgy el mindent amit hallasz ,vagy ha kíváncsi vagy elmondom én ami igaz bármivel kapcsolatosan!Én meg főleg nem akarok eltusolni semmit ,hisz nem tudom mit kellene!
Ami Kiss B.illeti sajnos védett 5 meccsen és mind az ötön kapott sárgát ,ha erre gondoltál!

kérdés

(valaki, 2010.11.09 13:10)

K. Béla, hogy jött a képbe?? Csak én nem értek valamit?

van

(valaki, 2010.11.09 10:49)

SOK SIKERT A KÉT UTOLSÓ MECCSHEZ !!!!!!!ELMENTEM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

......

(Kepi, 2010.11.09 07:54)

Érdekes tavaly nem voltak ilyen problémák...
Ilyen a foci és ezért szeretjük...
Kiss Laci! Mikor elválaltad ezt tudnod kellett!!!
Tudnod kellett mert erre már elötted is volt példa, hogy semmi sem jó amit a President csinál. Ez nem Udvari betegség, szerintem ez máshol is elöfordul... Mindig lesz, hogy valakinek nem csinálsz jót! Én se értek veled mindig egyet(gondolom azért nyugodtan alszol), de azért elismerem, hogy jobb "bohócot" nem nagyon tudnék mondani... Nagyon ügyesen problod tagadni például a csapaton belüli széthuzást! Neked ez a dolgod, meg az, hogy old meg!!! Aki csinálja a feszültséget azt el kell onnan takarítani!!! Nem számít, hogy eddig mit tett a csapatért!!!

Számolással viszont lehetnek bajok! Kiss Béla védett egyáltalán 5 meccsen???:):)

van

(valaki, 2010.11.09 07:29)

Kedves Mr PRESIDENT,MESTER ,és kedves játékosok ! Következik egy újabb rövid kis történet !Ki is ez a néző valójában ????Volt egyszer egy csapat akiben volt egy játékos aki szível lélekkel lelkiismeretesen mindent megtett a csapatért !Volt egy másik ember aki szidta szapulta s mindent megtett azért ,hogy elmenjen a CSAPATTÓL ! Történt egy kellemetlen esemény a mi után a játékos távozott !Elment egy másik csapathoz ,ahol bizonyított !!!!!! A kedves emberkénk látván sikerét szidta szapulta ahol tudta ezek után is ! Most újra feltünt s mint egy pióca szívja most már egy másik ember vérét is !egy dologról elfelejtkezett én ezt nem hagyom annyiban !!!!!!Nem 5 éve nem jársz udvari meccsre , hanem 3éve mióta más az edző ugye ???????megnyugtatlak most én leszek a pióca s én szívom a te véredet !!!!!KI EZ A NÉZŐ VALÓJÁBAN MEGMONDOM ÉN BÁRKINEK EGY TALÁLÓS KÉRDÉSSEL !!!!!!!!!!!!A ZŰRZAVAROS HELYZETET HOGY LEHET KIFEJEZNI MÁS SZÓVAL ???????? Ezek után csak annyit még HAJRÁ SÁRRÉTUDVARI, ÉS MR PRESIDENT NE ADJA MEG ENNEK AZ EMBERNEK AZT AZ ÖRÖMET ,HOGY LEMOND !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

van

(valaki, 2010.11.08 22:22)

BIZTOSAN TUDOM MOST MÁR !!!!!!!AZ IWIWEN RAJA VAN A KÉP OKOSTOJÁS KIÍRHATOD A NEVED VAGY KIÍRJAM ÉN ????????

van

(valaki, 2010.11.08 22:09)

KEDVES NÉZŐ ÍGY NEM VOLT NEHÉZ KITALÁLNI,HOGY KI VAGY !!!!!!!!!!!!!!

............

(picur, 2010.11.08 21:54)

Húúúúh...de nagy arca van valakinek nem is tudom miért ??? ...ja tudom mert ne meri vállani a kilétét! vagy pofára esés érte és így próbál vissza vágni??? az is meglehet. dehát kitudja.Az a kérdés aki ócsárolni tud csak minek ír be??
Jobban tudja?? de ezek szerint nem.... vagy de...akkor csinálja!!te is becsüld me amit a sors adott..és ne bánts másokat ha ők se bántottotak... te tényleg egy igaz szurkoló vagy...!!!
HAjrá Udvari!!!Fel a fejjel!!

Kiss Laci!

(Katona, 2010.11.08 20:58)

Laci!A magam és a csapatársaim nevébe mondom,hogy mi veled vagyunk,szeretünk és támogatunk mindenben.Csak maradj velünk.

Véleményem

(Néző, 2010.11.08 15:12)

Kedves ismeretlen, KB 5 éve nem járok a mérkőzésekre, pontosan emiatt amit leírtál. Az információt maguk a játékosok és a nézők szolgáltatják.Tehát úgy gondolom ,hogy az általam elmondottak fedik a valóságot azt hogy ki a bohóc és ki a sómen, ki-ki eldönti. Ajánlom neked a közeljövőben élőben nézd meg Barcelóna-Reál Madrid futball mérkőzést Barcelónában. /Alkalmam volt megnézni a Milán-Reál Madrid mérkőzést/ és akkor rá fogsz jönni hogy mit jelent szurkolónak lenni.A mi városunkban magasabb szinten játszák a futballt,de mégis kevesebb a néző, ezért javaslom nektek hogy becsüljétek meg azt amit a sors ad.

van

(valaki, 2010.11.08 11:18)

Mr President !!!!!!!!!!!Lehet ,hogy mi egyszerű emberek vagyunk, de sokan !!!!!!!!!!Mi melletted a mester s a csapat mellett állunk !!!!!!!s tudja SOK LÚD DISZNÓT GYŐZ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(mr.president) l......aci

(nagy zsolti, 2010.11.08 11:04)

ne egy ember véleményével foglalkozz hanem azokkékkal akik tényleg szeretik az udvari focit "mi"(játékosok,volt játékosok azok a nézök akik akkor is kint vannak ha nem megy a csapatnak)tudjuk hogy mibe "kerül"neked ez a kis szabadidös foglalkozás......hajrá udvari

van

(valaki, 2010.11.08 07:41)

Kedves Néző !!!!!!Még annyit had tegyek hozzá mi szeretjük a bohócot !!!Ő értünk van ,ha kell megnevettet bennünket ,pedig ő is ember !!!!!!!Kik szeretik ?????? A gyerekek, serdülők ,ifisták ,felnőttek, idős nyugdíjas emberek ,s sárrétudvari 99 százaléka meg én csak te nem !!!!!!!

van

(valaki, 2010.11.08 07:21)

Mr President mi az amit nem mondott el mert azt úgyis kihagyják a nyilatkozatából ??????????????

van

(valaki, 2010.11.08 07:17)

Kedves Néző !!!!!!Ne haragudj, ha ebbe a vitába belemerek szólni,de úgy látszik te nem vagy tisztába dolgokkal !!!!!!!Gondolom anyagi problémáid soha nem voltak ,s úgy érzem a sport területén,se jeleskedtél !!!!!!Az eszedbe sem juthat ,hogy ezek a játékosok dolgoznak,tanulnak ,mert a pénzből tartják el a családjukat ,s a mellett pedig sportolnak ,annyit amenyit TUDNAK !Az edző ezzel tisztába van, hogy a munkahely s az iskola fontos !!!!Téged ez úgysem érdekel mert te pénzért bármit megvehetsz !!!!!!!Az erőnléttel kapcsolatban pedig annyit megnézném, hogy te mire vagy képes a pályán, az edzéseken !!!Lehet nyugodtan kötekedni megbántani másokat lenézni embereket megteheted jogod van hozzá !!!!!!!!Egy dologra megkérnélek ne alacsonyodjál le ezek után arra a szintre ,hogy kimenj meccset nézni ne pocsékold erre a drága idődet !

Tisztelt néző!

(Mr.President, 2010.11.08 06:44)

Ha ez téged megnyugtat a múlt hónapban már beadtam a lemondásom ,pontosabban közöltem a polgármester úrral ,hogy keressenek más embert a helyemre!Nem vagyok én akkora egoista barátom mint ahogy hiszed ,de a válaszodból látom ,hogy tényleg semmit nem tudsz te mi rólunk csak dumálsz!Igazad van ebben a történetben én egy óriási bohóc vagyok ,sőt tovább megyek hülye mivel évek óta társadalmi munkában végzem ezt a munkát!(ha te ezt annak nevezed)Na ebből lett elegem ,meg az ilyen emberekből mint te!Ez nem sértődés nehogy azt hidd ,de ha megkeresel szívesen átadok neked minden munkát!
Jó egy hónapja a polgi azt mondta ,még a tavaszt csináljam végig aztán majd meglátjuk mi lesz!Barátom Te megerősítetted bennem az elhatározást ,hogy már azt se csináljam végig!Hadd jöjjön az az új dolog!Különben meg akkor dumálj megbántódás nélkül Te is nekem,ha például a gyereked zsebpénzét kell elkérned ,hogy cipőt vegyél egy játékosnak!A kérdéseidet meg tedd fel az edzőnek biztos megválaszja!Vagy esetleg ird ki a neved és akkor levélben is leirja neked!Szóval barátom várjál még 2 hetet és aztán jöhet az új ,adja a jó isten!Félre ne érts ,nem sértődésből irtam ezt ,sőt köszönettel tartozom neked ,hogy megerősítettél az elhatározásomban!!Látom te is igazi Udvari szurkoló vagy....

Véleményem

(Néző, 2010.11.08 05:01)

Tisztelt President! A válaszaidban leírtak hasonlóak a cirkuszban történő dolgokhoz. Megbántás nélkül mondom nektek ezt, tehát ebben a mi cirkuszunkban te vagy a bohóc.Életünk során sokszor szembesülünk olyan dolgokkal amit nehezen visel el az egónk, ha ez a munkával kapcsolatos, akkor nem szoktuk megvárni, hogy kirúgjanak bennünket, tehát az ember feláll és távozik. Tudnilik valaminek a befejezése, egy új dolog kezdete. Tehát kedves barátom, neked is már rég felkellet volna állni, és átadni a helyed,ez nem biztos hogy a főnököd szimpátiáját elnyeri,ha te a kényszer hatására vagy sportelnök, akkor valóban egy bohóc vagy.Mivel közszereplő vagy, s vállaltad fórumon, így megbántódás nélkül kellene dolgokat lereagálnod. Kérdésem: az edző milyen szempontok alapján állítsa fel a csapatot, az edzésen és mérkőzésen elvégzett munka alapján vagy inkább a haveri körben elfogyasztott alkohol mennyisége alapján? Tisztelettel a néző.

....

(Tschabalala, 2010.11.07 22:11)

Köszönöm az infót!

van

(valaki, 2010.11.07 21:38)

Itt vagyok, de nem megyek csak GRATULÁLNI TUDOK !!!!!!!SZÉP VOLT FIÚK !!!!!!!!!!!!!!!!!

Utóirat

(Mr.President, 2010.11.07 21:22)

Bocs,még egy apróság a kedves nézőnek!
Én úgy gondolom ,hogy a csapaton belül elég nagy egység van ,akik nálunk játszanak ,szeretnek itt lenni ,hisz több éve itt vannak már nálunk!
Mostanában valami jóakarónk azt híreszteli ,hogy szétesett a társaság morálisan is ,széthúzás van stb ,hát eljöhetett volna ma Adonyba láthatta volna ,hogy küzdöttek egymásért meg a győzelemért a fiúk!Arról meg ők nem tehetnek ,hogy van olyan "vezető" aki ellenük szurkol ,vagy ellenük beszél...
Lelke rajta!Hát ez van..
Különben már annyiszor elmondtam ,hogy aki tudja jobban csinálni ezt, miért nem jön és vált már le minket?Könyörgöm jöjjön már valaki!!!!!!!!!!


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49

Következő »