Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Re: Re: petak64@freemail.hu

(..., 2012.01.28 19:25)

Te Úriember??? SEGÍTEK!! köszönő viszonyban sem vagy ezzel a fogalommal!!!!

Edzőmeccs

(Mr.President, 2012.01.28 17:02)

1.Edzőmérkőzés: Füzesgyarmat-Sárrétudvari= 2-3
gól: Erős László(2),Fegyverneki
Összeállítás:
Kiss B-Mező.Nagy T,Földesi,Balogh R-Bende,Erős Lá,Szabó G, Horváth I-Füleki,Fegyverneki
csere: Katona N,Dávid,Katona I, Mezei R,Gulyás
hiányzók:Erős La,Szabó L,Varga L
Gulyás Gyula edző: Az első edzőmeccsünkön látszott ,hogy fáradtak a fiuk ,hisz 2 heti kemény alapozáson vagyunk túl! Kemény agresszív játékot játszó ellenfelet sikerült legyőznünk
,de a játék még hagy kívánni valót maga után!
Próbáljuk gyakorolni a szezonnyitóra való játékot ,hisz akkor Fegyverneki nem játszhat ,így keresni kell egy jó felállást!
Örülök a győzelemnek ,dolgozunk tovább! Hajrá Udvari!
Ifjúsági mérkőzésen: F.gyarmat-Sárrétudvari= 1-2
Gól: Berde T, Bak B

Re: Edzőmeccs

(biglui, 2012.01.28 18:43)

A Varga L. az mit takar magában Lajos vagy László, mert mi tudatlanok nem tudjuk!!!!!????????????? Gratula a csapatnak!!!!

Re: Re: Edzőmeccs

(...., 2012.01.28 18:56)

Varga Lászlót takar...

Tájékoztató

(Mr.President, 2012.01.26 08:57)

Kedves szurkolók!
Nem hatalmaztak fel rá ,de azért szeretnék tájékoztatni mindenkit a sportkörnél folyó mukáról! Nehogy már ezen is elkezdjenek néhányan veszekedni.....
Szóval: a szerkesztő Úr jól tudja(bár én kétlem ,hogy nem tud többet is ,ejnye-bejnye Norbika) január 13.-án volt az első évnyító megbeszélés a csapatnál!Ezt követően 16.-ától a megye I -es csapatok közül az elsők között heti 4 alkalommal elkezdődtek az edzések! Hétfőn ,kedden ,csütörtökön ,és pénteken este 7 -órától találhatók meg a fiúk a tornateremben!
Az első héten még nem volt edzőmeccs ,ettől a héttől kezdődően már lesznek mindig szombaton!
Íme a program:
Jan 28 11.00 és 13.00 óra Füzesgyarmat-Su (ifi is)
Febr.04 BUSE-Su
Febr 11 14.00 óra DEAC-Su
Febr.18 B.nagybajom -Su (Vagy itt vagy ott az időjárástól függ ,a kezdés is)
Febr.25 11.00 óra Su-Földes
Márc.03 Su- Szeghalom (Vagy itt vagy ott időjárás függő)
Mivel még a csapatok nagy része csak a héten kezdi el a felkészülést ezért bizonytalan néhány kezdési időpont!
Minden hétvége előtt a honlapon szerepelni fog a pontos időpont és helyszín!(Addig meg szerintem elég a kocsma is úgyis hallják egymástól a szurkolók!)
Az ifjúsági csapat szintén elkezdte a felkészülést Bodó Lajos heti 2 edzéssel készül a 18-20 fős ifi kerettel a bajnoki rajtra!
Ami a csapatot illeti a legnagyobb dolog talán az ,hogy eddig csak 1 ember Kovács Tamás fog elmenni(Nyíradony),más nem jelezte szándékát!
Igen vannak új arcok ,meg lesznek is lehet ,de mindig is azt mondtuk addig fölösleges leírni ,míg nincs leigazolva!1-2 új ember leigazolását tervezi az elnökség,de többet nem! Amint konkrét dolog lesz az is fel fog kerülni a honlapra!
Ami az elnök személyét illeti jövő héten ,vagy két hét múlva lesz egy közgyűlése a sportkörnek és ott lesz az új elnök megválasztva hivatalosan! Nem titok Mészáros Gyulát kérték fel erre a posztra ,és addig is ő intézi az elnökségi tagokkal közösen az egyesület ügyeit!
Szóval ,lehet hogy most néhány embert elszomorítok de csendben ,rendben nyugodtan elkezdődött a felkészülés ,nagy összefogást tapasztalunk mind a sponzorok ,mind a szurkolók és a csapat között reméljük meg lesz az eredménye!!
Össze kell fogni ,hogy meglegyen az a szép eredmény, amire minden annyira vágyunk!!
Hajrá Udvari!!!

--

(KepiNorbi, 2012.01.25 23:36)

Amit Erős Lalitól tudok: a csapat elkezdte a felkészülést 13. (?)-án. 2 új ember tünt fel eddig, de az egyik azóta már nem edz a mieinkkel.

?

(Császár S, 2012.01.25 21:15)

A mi csapatunk elkezdte már a felkészülést?Történik valami a csapatnál?
Nem tudok semmit,csak olvasom hogy minden csapat edz.Valaki tudd segíteni?Vagy már nem csinálja senki ezt a honlapot?

Re: ?

(KepiNorbi, 2012.01.25 23:33)

Ugyanannyit tudok, mint más szurkoló. Minden kocsmában ki van téve a programunk. Úgy látszik az elég.... Az új vezetés úgy látszik máshogy gondolja, mint a Kiss Laci vagy a Nádházi Tibi vezette.....

.:D :D

(......., 2012.01.25 16:13)

Mikor lesznek a várható edzőmeccsek?
Eredményes felkészülést kívánok a csapatnak!!!
Hajrá Udvari!!Összefogás most nagyon fontos küzdjetek egymásért és a csapatért!!Ne járassuk magunkat tovább!!Hajrá Udvari mégegyszer!!

petak64@freemail.hu

(Peták64, 2012.01.25 08:18)

petak64@freemail.hu

(Peták64, 2012.01.25 08:17)

....

(Imi.Pisti Zsiga Laci, 2011.12.31 18:11)

Szégyen gyalázat ,amit Udvari honlapon művelnek az emberek!!Van egy pár rosszindulatú ember,akik írásukkal sokat többet ártananak.önmaguknak és a sárrétudvari focinak!!Évek óta járunk a Sárrétudvari hazai mérkőzéseire.ahol jó mérkőzéseket látunk és jó a csapat!Szerintem mindenkinek ezzel kellene foglalkoznia!!Mert önöknek összefogniuk kellene és megtenni mindent hogy megnyerjék a a bajnokságot!!Ilyen lehetőségük még nem volt és nem is lesz!!Bár csak nekünk lenne iylen csaptunk!!Önök akik írásukkal akarják felhívni a figyelmet,vagy másokat lejáratni,jobb lenne ha előbb elgondolkoznának arról,hogy kiről mit írosgatnak!!Tegyék össze a kezüket.hogy a csapatukról csak jókat beszélnek az egész megyében!!Mióta van isez?Vagy jobb lett volna megye II??Gondolkodjanak el rajta!!!Jobb lenne ha megszüntettnék ezt a lapot.mert midenki magukról beszél!!Nem gondltak még erre????Boldog új évet!!Sok sikert a bajnokságban!!

!

(Az állandó, 2011.12.25 07:25)

Azért kellett volna a szurkolókat megkérdezni, mert a vezetőségben vannak nem egyenes emberek. Aki ott volt Bökönybe, az tudja, hogy kihangoskodott az egyik legjobban, hogy mi lesz ha Gulyás becseréli magát. Most pedig rászavazott. A másik meg egy nem meghívás miatt haragszik Tibire. Gulyást meg már egy a csapatnak szurkoló ember is megakarta verni, mert "jópofa" volt. Na, de mindegy. Nádházi Tibit fűzze meg valaki, hogy csinálja tovább. Nélküle kevés ez a csapat. Szükség van a háttérmunkájára és az ismeretségére. És akár még Én is lehetnék most ennek a csapatnak az edzője, akkor is itt tartanának most!
Zoli! Öcsédre ilyet írni. Akkor biztos jó estéjük volt! :D

Re: !

(Kepi13, 2011.12.25 12:10)

Söt!!! Már a csapatból is rakták fel a fagyizó falára...
Minden szavaddal egyetértek, de Bugi nagy marha lenne ha ezek után tovább csinálná.... Mondjuk Én is azt mondom, hogy neki csinálnia kell!!!
Az elnökségröl pedig no comment! Mondjuk szerintem nem is sok csapat van még a megyébe ahol nem az elnök dönt az edzöröl!!!
A szavazáson sajnos nem csak elnökségi tagok szavaztak sajnos!!!!

Re: Re: !

(Knh, 2011.12.31 17:48)

Te nagyon gerinces Kepi 13!!!!
Az egész falu tudja.hogy az általad bohócnak nevezett Bugi barátod,havi szinten szép kis összeget keresett minden honnan csurrant cseppent(benzinpénz,beteg szállítási díj..telefondíj,bejelentett munkahely!!Kártyaparti!betegszállító!Munkaidőben!!!Sokan szeretnék még a felét keresnék meg becsületes munkával!!!Évekig a csapatból élt!!Tudomáson szerint,volt előtte ,egy igazi bohóc, aki tényleg.ingyen és bérmenetve csinálta évekig!!Szerette,elfogadta tisztelte,felnézett rá mindenki!!!És még az eredmények is jöttek!!Sokat hallani itt Udvariban,az emberek véleményét a te bohóc barátodról,úgyhogy jobb lenne nem kavarnátok a sz…
NAGYON SOKAN TUDJÁK .hogy a kártyabarátod amivel nincs is semmi baj,csak bekellne fejezni ezt a sok aljas gusztustalan szemét dolgot amit műveltek!!!Te vagy Udvari szurkoló???Akkor még nagyon kevés szart kavartál!!Úgyhogy húzzál bele!!!
MI nem így szoktunk Udvarinak szurkolni!!!HAjráá

!!!!

(EMBKNF, 2011.12.29 21:55)

Olyan ember aki, csak azért jár ki a mérkőzésre hogy szidja a bírót ,az ellenfelet, a saját játékosát és balhézik ez által az egyesületet hozza nehéz helyzetbe az jobb lenne ha befogná a száját és nem mondd senkiről sem negatív véleményt és főleg olyan személyről aki igen csak sokat tett Sárrétudvari labdarúgásért!Nagyon sokan elismerjük a munkáját,hiszen meg lehet nézni a csapat eddigi eredményeit.Ha nem lett volna ez a személy most a Megye II-III-ban evickélne a csapatunk.Azok akik irigykednek,ellene beszélnek régen nem járnának meccsekre,még azt is elfelejtették volna hogy merre van a pálya.Úgyhogy jobb ha elgondolkodik az a az a pár ember mielőtt véleményezne!Olyan ember mellett kell kiállni ,aki mindenkit kibeszél,mindig hazudik nem fogadnak el becsapja az idős beteg embereket.?!Úgy látszik hogy ez bejön egy pár embernek.Sajnos!!!Udvariban sokan vagyunk,akik szeretik a jó focit,és azt is hogy a csapat évek óta jól szerepel.Nem fogjuk hagyni hogy a rosszindulatú szarkeverő emberkéknek akiknek csak a szájuk jár hogy tönkre tegyék udvari labdarúgását!
Üzenném a Mágusnak hogy nagyon sokan mellette vagyunk,bízunk benne!Már így sok örömet szerzett nekünk ezekkel a szép eredményekkel!!Reméljük még fog is!!Úgyhogy mindent bele Mágus!!
Nagyon sokan szurkolunk,Neked és a csapatodnak!!EMBKF

Re: !!!!

(Az Ördög!, 2011.12.30 00:13)

Gyorsan mosd meg a szád és menj nyald ki neki!!!! Reméljük ma nem törölte ki!!! Vagy pedig menj lopj neki pénzt a ladányi sportbüféböl!!!!

Re: Re: !!!!

(...., 2011.12.30 01:59)

Ördög ! te meg igyál meg vagy 3dl sósavat...

Re: Re: !!!!

(KisGulyás, 2011.12.30 17:47)

Te Veréb Ördög! a neveddel mondd ezt! nem tudom , mi történt a sportbüfében, csak hallottam, de bármit is tett faterom, kiállok mellette, nem úgy mint Püspökladány. Közel 20 évet futballozott le ladány színeiben, színvonalasan és leszarták/leszarják, tiszetelet a kivételnek. Úgy látom Udvariban jobban megbecsülik, bár lehet ott is vannak rossz akaró varjak. Remélem többen szeretik ott, mint nem. Bármit tett, te a közelébe sem érhetsz!

Re: Re: Re: !!!!

(Az Ördög!, 2011.12.30 22:12)

KisGulyás!
Ha Ladányba nem álnának ki faterod mellett Akkor azon az estén megverték volna mint a lovat!!! Tudod miért nem tették???
Mert megszánták.....


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49

Következő »